Travetur på en kommende hjertesti

Kom med 2. pinsedag på en spændende og smuk travetur i Nørre Broby på stier, som leder os fra etablerede asfaltstier til græsarealer langs Odense Å og ud i åbne landskaber med Nørre Broby Kirke som pejlemærke, og videre rundt i den smukke bydel, for til slut at ende ved startstedet.

Arbejdet med at markere ruten som værende en hjertesti er muligvis ikke helt færdigt, men med en fortrop og bagtrop kommer vi sikkert rundt, og med et mindre stop undervejs er der rig mulighed for at tage forskud på en reel indvielse af stien, hvor Hjerteforeningen byder på en forfriskning.

Som planen er, kan man vælge mellem en rute på 3,7 eller 5,7 km. med samme start- og slutsted, og vi ser således frem til også i Nørre Broby at have en tydelig markeret hjertesti i et smukt og varieret terræn.

Alle er velkommen og det er gratis at deltage.

Turen er ikke kørestolsegnet.

Egeballe 4A
Nørre Broby